14 de nov. 2013

RTVV i un adéu.

Ha arribat l'hora de dir adéu. Els acomiadaments sempre són durs, però aquest és un acomiadament especial. Un adéu, tal volta, per sempre. Almenys, per a molt de temps. Una tomba fonda, de la que serà difícil eixir. Diem adéu contents, amb ganes i il·lusió perquè significa dir adéu a una colla de sàtrapes. 

No, no parlem de l'acomiadament a RTVV. El PP vol liquidar la nostra RTVV, la que han utilitzat per manipular i vendre's des de que van entrar a malgovernar el País Valencià. Diuen que tanquen RTVV perquè volen mantenir i construir escoles i hospitals. Ara cal preguntar-se què passarà amb les escoles que es cauen a trossos, amb els hospitals tapiats i amb les beques educatives... És precís tant de cinisme i tanta mentida? Ens volen seguir enfonsant en un pou que pareix no tindre fons. Acabar d'ofegar el poble valencià. Matar i xafar la llengua, humiliar tot el possible a les valencianes i valencians. Com si ens escopiren a la cara. Ens han dit que abans no la volíem i ara volem utilitzar-ho per fer política. S'equivoquen senyors i senyores del PP, el que no volíem era una RTVV manipulada, que censurava i mentia. El que no volíem era una RTVV en què els directius abusaven sexualment de les treballadores. 

Volem dir adéu al PPCV i ha arribat l'hora de fer-los fora. Amb la força del poble, amb el coratge de la societat unida contra un malgovern que ha de fotre el camp. Com va dir David Fernández (CUP) "el seu infern és la nostra esperança". Fins mai, PP.

"NO PODRAN RES DAVANT UN POBLE UNIT, ALEGRE I COMBATIU" Vicent A. Estellés. 

#RTVVnoestanca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada