25 d’oct. 2013

Construirem un futur on la llibertat es podrà palpar.

Dijous, 24, d'octubre va ser un dia en què la comunitat educativa estava de vaga. Pares i mares indignats, estudiants indignats, mestres, professors i professores indignats... Tothom indignat amb una reforma educativa que ens fa viatjar en el temps fins a 40 anys enrere. El Partit Popular ho està aconseguint, estem tornant enrere. 

Fa 40 anys els nostres pares, mares, tios i ties eixien al carrer per demanar una educació per a tots. "Els fills dels obrers volem estudiar" deien. Ara, 2013, tornem a eixir al carrer per tal de demanar eixa dignitat que van aconseguir els nostres pares i mares amb esforços, lluita i patiment. 


En aquesta mena de dictadura bipartidista, PP i PSOE, s'han anat fent reformes educatives inútils i al servei del partit que mana. Qui ha perdut? la societat, el poble, el país. Aquesta nova reforma suposarà crear un sistema educatiu on els alumnes es dedicaran a competir amb els companys i es deixarà de banda formar-se com a persones. Crearem doncs, productes o màquines, que no tindran ni idea dels valors d'una persona i que només acabe d'estudiar eixirà directe a servir al sistema del capitalisme, un sistema podrit que va caient poc a poc i ens arrossega a nosaltres amb la seua mort. Aquest sistema educatiu, a més, està demostrat que és un sistema que provoca més morts per suïcidi en edat d'estudiant. Això és el que ha aprovat el govern popular: un sistema educatiu que crearà màquines per servir a l'estat sense cap tipus de valors.



Però hem dit prou, ahir la majoria d'alumnes i pares i mares vam eixir al carrer perquè si volen lluita, tindran lluita. Una lluita a la nostra manera: amb el pacifisme per bandera perquè amb l'arma de la paraula som més forts que una colla d'inútils amb jaqueta i corbata que ens soterren a base de decrets típics d'una dictadura. Ara més que mai alcem la veu perquè...



CONSTRUIREM UN FUTUR ON LA LLIBERTAT ES PODRÀ PALPAR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada