1 d’ag. 2012

Viatgem en el temps.. a la mar!!!!!




Hola, després del gran èxit que va tindre la darrera entrada al nostre bloc ens haveu posat les coses més difícils, m'explique: com que us ha agradat a la gran majoria, l'haveu compartit quasi tots i totes, i ho ha vist molta gent ara serà difícil repetir-ho. Ha estat com un somni a la xarxa del BJA-Compromís. 

Però anem al que anem, vull ser breu. És estiu, la gent pateix calor, el no fer res acaba amb els més joves, i les vacances que tant esperàvem es fan llargues per als més menuts. Ara que s'ha acabat l'escola d'estiu i que l'Ajuntament d'Almenara, considerem, no s'ha preocupat el suficient per fer activitats per als xiquets més menuts i el desfici s'apodera del seu cos i acaben amb els pares i mares "fins al monyo" d'ells.




Dit això, el nostre col·lectiu et proposa que aquest diumenge, 5, t'apropes amb els teus fills o filles al passeig de la platja Casablanca d'Almenara i ens els deixes una estoneta. Li mostrarem els jocs als que abans jugàveu vosaltres: els pares i mares, avis i avies, tios i ties... començarem l'activitat a les 19:15h i hi haurà molta varietat de jocs populars. Viatgem en el temps amb els vostres fills. Hi haurà jocs per a grups reduïts i per a, en algun moment, jugar entre tota la gent que hi haja allí.







Com havem dit alguna volta, havíem proposat un debat jove amb les formacions que tenen col·lectius joves i només havem rebut la resposta de NNGG del PP. El debat hagués sigut el dia 12, dia de la joventut, i es pretenia fer a la platja.

 En definitiva, us vam prometre que aquest estiu baixaríem a la mar i així ho farem. Més val tard que mai i encara que pareix poc intentarem fer més coses, les que estiguin en les nostres mans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada