1 d’ag. 2012

Viatgem en el temps.. a la mar!!!!!
Hola, després del gran èxit que va tindre la darrera entrada al nostre bloc ens haveu posat les coses més difícils, m'explique: com que us ha agradat a la gran majoria, l'haveu compartit quasi tots i totes, i ho ha vist molta gent ara serà difícil repetir-ho. Ha estat com un somni a la xarxa del BJA-Compromís. 

Però anem al que anem, vull ser breu. És estiu, la gent pateix calor, el no fer res acaba amb els més joves, i les vacances que tant esperàvem es fan llargues per als més menuts. Ara que s'ha acabat l'escola d'estiu i que l'Ajuntament d'Almenara, considerem, no s'ha preocupat el suficient per fer activitats per als xiquets més menuts i el desfici s'apodera del seu cos i acaben amb els pares i mares "fins al monyo" d'ells.
Dit això, el nostre col·lectiu et proposa que aquest diumenge, 5, t'apropes amb els teus fills o filles al passeig de la platja Casablanca d'Almenara i ens els deixes una estoneta. Li mostrarem els jocs als que abans jugàveu vosaltres: els pares i mares, avis i avies, tios i ties... començarem l'activitat a les 19:15h i hi haurà molta varietat de jocs populars. Viatgem en el temps amb els vostres fills. Hi haurà jocs per a grups reduïts i per a, en algun moment, jugar entre tota la gent que hi haja allí.Com havem dit alguna volta, havíem proposat un debat jove amb les formacions que tenen col·lectius joves i només havem rebut la resposta de NNGG del PP. El debat hagués sigut el dia 12, dia de la joventut, i es pretenia fer a la platja.

 En definitiva, us vam prometre que aquest estiu baixaríem a la mar i així ho farem. Més val tard que mai i encara que pareix poc intentarem fer més coses, les que estiguin en les nostres mans.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada