28 d’ag. 2012

Tot un futur per començar des d'Almenara!

Ieeeeeeeeeepa! que passa? Setembre ja està ací i comença un nou curs, s'acaben les vacances, puja l'IVA, tot és una horror... però hi ha coses bones!!! primer les nostres esperades festes, on hi haurà presència de les FABA un any més i seguidament, llums càmera i acció al BJ Camp de Morvedre-La Vall de Segó.

El BJ Camp de Morvedre-Vall de Segó renova executiva comarcal encapçalada per Quique Castelló


Al primers d'agost es va celebrar el nostre primer congrés comarcal en Almenara. Ho vam fer al centre Paulo Freire, el que en pocs mesos o en poc de temps s'anomenarà Joan Fuster. Aquell personatge que va viure pel nostre país, el País Valencià i a qui li farem un homenatge a Almenara. Bo, en aquell primer congrés es van elegir els nous càrrecs comarcals i hi hauria presència local en aquella nova executiva. Cristina, membre del Bloc Jove Sagunt i antiga secretària comarcal, li va proposar nombrosos voltes a Quique, membre del Bloc Jove d'Almenara i antic secretari local del BJA, ser el nou secretari comarcal. Quique va explicar que sempre li va dir que no. Per indecisió, per por a estar al capdavant d'un nou i complicat projecte o perquè s'acosta un any en el que deu estar alerta en els estudis, més que mai. Però van ser més persones les que li van insistir per a que millorara el treball a la comarca i posara en marxa un projecte il·lusionant i amb compromís. Finalment, sentint-se amb prou suports dins del col·lectiu va decidir dir SÍ. Ell seria el nou secretari comarcal del Bloc Jove Camp de Morvedre-La Vall de Segó. 

Quique hauria de buscar, almenys, a dos persones per a que completaren l'executiva comarcal renovada. Primer es va dirigir a Ainara, membre del BJA i actual secretaria d'organització comarcal, per a convèncer-la de que fora la seua acompanyant en el nou projecte comarcal. Finalment, diu que SÍ. Ja tenim nova secretaria d'organització comarcal. Faltava una secretaria de finances comarcal. Maria seria l'elegida en el mateix congrés per tots per al càrrec i així completar la renovada executiva comarcal. Es queda una equip de treball jove, amb moltes ganes i il·lusió de fer coses per la comarca i pels pobles de la mateixa. Almenara agafa força, no només en la comarca sinó a tot arreu del País Valencià. Tenim tot un futur per començar.

L'1 de setembre hi serà la primera reunió comarcal amb Quique com a secretari comarcal i amb les seues companyes, Ainara i Maria. La seua estrena en el càrrec. Ja programen nous actes, noves iniciatives i noves reivindicacions i solucions per al poble, la comarca i el país. Tenim allò que no els agrada: el futur. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada