13 d’ag. 2012

Bon rotllo, o no?





Els últims mesos ha eixit molta gent que s'ha preocupat per aportar les seues idees per a millorar el poble. Últimament els polítics estan més alerta, no se'ls escapa cap i llueix la seua activitat, sobre tot, a les xarxes socials. Moltes discussions però de bon rotllo. O no?


Els últims dies havem tingut reunions, encontres i havem enviat missatges a diferents polítics del poble. Tant del PSOE com del PP i EU...


Abans de que començarà l'estiu, que tanta calor ens està fent patir, enviarem un missatge a totes les formacions polítiques que sabíem que tenen col·lectiu jove, per exemple nosaltres. Doncs, endevineu quina va ser la única formació que ens va respondre... NNGG (PP). Pa cagar-se, o no? en el missatge proposàvem un debat juvenil en motiu del dia de la joventut (12 d'agost), que no havem pogut dur a terme perquè a alguns no els ha interessat respondre'ns, ni sí ni no.

A principis d'estiu, també, ens vam trobar casualment a la estrena de les pistes de "pàdel" amb regidors de l'equip de govern i amb regidors de l'oposició. En aquesta ocasió va ser un encontre informal perquè jo no tenia previst anar, ja que, estava entrenant i al eixir m'ho vaig topetar de cara. La portaveu del PP, Alicia, va ser més simpàtica que els socialistes que estaven allí. No vol dir res. Vam parlar sobre el tema del debat juvenil que s'ha quedat en res, de moment. Prompte intentarem col·locar una altra data i que vinga qui vulga.

També havem tingut reunions, entre nosaltres i entre altres grups polítics. Una que volem recalcar és el congrés comarcal del BJ Camp de Morvedre-La Vall de Segó, on vaig eixir elegit secretari comarcal gràcies a la gran feina que havem fet junts al col·lectiu d'Almenara i gràcies a la confiança mostrada dels companys dels demés pobles. 


També estan, evidentment, les conversacions pel fèisbuc, tuiter... amb la gent dels demés partits. Conversacions o discussions. Però nosaltres sempre estem de bon rotllo, entenem així la política. Abans que els partits polítics estan les persones. Per exemple, el teu millor amic pot ser del PP i tu de Compromís, perquè no? O, pots simpatitzar amb Compromís i donar consells a  gent d'UPyD, i al revés. Pots discutir fortament amb gent socialista i trobar-te de festa i mantindre una conversa normal. Tot de bon rotllo, però és un bon rotllo fingit? Per part 
nostra no, als demés deuríem preguntar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada