17 d’oct. 2013

LA MAQUINÀRIA ESTÀ EN MARXA!



Estem cansats. La desil·lusió s'apodera de nosaltres. Hem passat de la ràbia, la indignació i l'acció a la passivitat. I em ve al cap una frase de l'entrada del poble: "la teua passivitat serà la nostra condemna". No se si encara dura aquesta pintada, ni tan sols si posava això exactament. Però està carregada de raó. 


No és normal que un poble calle, assumisca, es deixe fer... com ho fa Almenara. Hem arribat a un punt en què pareix que la gent del poble pense: "està tot molt mal, però és el que hi ha. Ja s'arreglaran les coses.." Amb aquesta mentalitat ben poc podem fer. No arribem enlloc. Però ens han desgastat, ens han cansat, ens han adormit. El govern local està desaparegut, ni tan sols s'ha deixat veure en el tancament del CEIP Juan Carlos I per l'educació pública, de qualitat i en valencià. He tornat d'aquest tancament amb certa indignació i preocupació. És que no pensem fer res? Anem a deixar que ens maten poc a poc com a poble? Ja han aconseguit callar-nos, dormir-nos, ferir-nos de mort. Som un poble, o almenys ho érem fins que entre uns i altres ens han llevat la llibertat i la dignitat de ser un poble. Ens han ferit de mort com a poble. És hora de fer la política del compromís, de les persones i del coratge. 

És hora de reviscolar. Qualsevol nit pot sortir el sol al País Valencià i, perquè no? a Almenara també! Ens presentem com a l'alternativa renovada, jove, d'esquerres, nacionalista i verda. Una alternativa seria que vol refer el poble. Una alternativa econòmica. Una alternativa política. Una alternativa ecològica. Una alternativa nacional. Una alternativa responsable. Refem un país des de baix cap a dalt, des dels poble cap a les ciutats. I refem el poble des de les persones cap a dalt, des del carrer cap a les institucions. 

I comencem des de ja, la maquinària està en marxa... t'apuntes?  










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada