18 de febr. 2013

Ja no ens alimenten les molles...


Sabeu de la xicona aquesta de Joves Socialistes de la Internacional? El vídeo aquest on ha despotricat tant sobre els seus líders? Xicos sí, que a partir d'aquest discurset ple de paraules buides s'ha fet famosa i l'han entrevistat tant! La que ha plorat en la manifestació del #16F... Bo, en definitiva la xicona ha parlat molt però no ha fet res més, només omplir-se la boca com solen fer les demés persones d'aquest partit oxidat.

Doncs la xicona aquesta va agafar una plorera de por, ho sabeu no? La gent ja no té prou amb paraules, vol fets. Estem tips de paraules buides. Aquest partit, per si no ho recordeu, ha governat a l'Estat espanyol durant 8 anys i en compter de canviar la llei de desnonament i aprovar la dació en pagament van llançar una llei per a "agilitzar" els desnonaments. Doncs, jo no em refie d'aquests. Ho sent molt per aquella gent que el segueix amb una obedència cega que fa por. En part ho entenc, el partit en qüestió fins a fa ben poc semblava l'alternativa natural al partit que ens està acabant d'afonar. Però poc a poc això va acabant i van eixint altres forces. Per exemple al País Valencià tenim a Compromís i EUPV, dos partits que estan treballant per les persones en compte de treballar pels bancs i els sobres.. ja enteneu. Però no vaig a fer propaganda (més) per a que voteu a Compromís, no patiu.


Parlar del partit podrit i fastigós és fàcil, a més el que a nosaltres ens importa primer que res és el nostre poble: Almenara. I ells ací són l'oposició, bo almenys estan de cos present... alguna volta que altra si no fan l'espantada, clar. Així que anem a parlar de qui governa el poble. Qui haja anat alguna volta als plens sabrà dels mítings ofrenats per l'equip de govern al públic. I qui no haja anat ja us ho dic: és veritat, no es tracta d'una llegenda: fan mítings als plens. A més, no diuen mai res sinó que parlen i parlen i tornen a les paraules buides. Vaig a fer-ho, vaig a fer un tipus de comparació entre la xicona plorona del discurset i els socialistes del meu poble.

La xicona va fer un discurs que, perquè no dir-ho, va estar molt bé. Ara bé, en que s'ha quedat eixe discurs? en res. La gent ja no es creu res, ojo, ni del PSOE ni del PP. Estem massa farts de veure morir gent de fam, sola i sense res. Hem perdut la por. I la xicona en qüestió va anar a la manifestació del 16-F oblidant-se que el seu partit, que tot i haver-se mostrat contrària en el seu funcionament hi segueix a les seues files, no va fer durant 8 anys absolutament res. Per això és igual de culpable, criminal i fastigós que els altres dels sobres i les tisores. La gent assistent a la manifestació la va increpar cridant-li "OPORTUNISTA!" entre d'altres coses. La xicona no va soportar la pressió i va esclatar a plorar.

Anem ara a Almenara, un poble ple de paraules buides. L'equip de govern local als plens i a molts altres actes que fa s'ompli la boca dient que si lluitaran per la llengua, que si treballaran per les persones, que si açò i que si allò... Doncs açò us farà gracia. L'alcalde, sí el d'Almenara, té un dels cinc sous més alts tot i haver promès abaixar-se'l fa no se quants mesos. Mentres el poble va ofegant-se amb les mentides i la supèrbia del qui governa. Almenara comença a adonar-se de qui és qui la governa, sí són aquells que aprofiten la inutilitat de l'oposició per a arrancar els aplaudiments d'un públic compost de gent major i de gent jove la qual pensa o sap que tindrà feina si es deixa caure i dona ànims als qui li la poden donar o llevar. A més, aquest partit "d'esquerres" ha privatitzat al nostre poble un servei com és el de l'aigua o, recordem com ens han deixat la nostra costa amb un mur de formigó? o la muntanya del castell tallada per un polígon buit, com ells? o la desaparició de MontAlmenara? I moltes d'altres "socialistaes", peremeteu-me el terme, que us avorririen si les seguirem.

En definitiva, jo no vaig a ser qui li preste el mocador per a torcar-se les llàgrimes a ningú que haja provocat el plor de tot un poble abans. No seré jo qui ajude a ningú que s'haja atrevit a fer de la confiança cega de la gent l'arma per a acomodar el meu cul en un silló i tindre el dret de llevar i donar el torn de paraula com em vinga en gana, eh Vicent? No seré jo qui li dine la mà a cap polític caspós, ranci, autoritari, acomodat, "dedòcrata", cacic i oxidat. Elegim: caciquisme o democràcia. Ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer. Com diria l'Ovidi.

Quique Castelló i Abad,
secretari comarcal del BJ Camp de Morvedre-La Vall de Segó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada