19 d’oct. 2012

Almenara, t'estime.

El BJ-Compromís x Almenara ha tret en poc més d'un mes varies vegades el nom del poble als diaris. Sense voler. Però el diari que més ens ha tret ha sigut l'ABC. I dius, xico! l'ABC s'ha enxoxat de nosaltres o què? Ens ha tret més que la Crònica d'Almenara.

Primer ens van treure, junt a més diaris, amb una informació falsa; afirmava que nosaltres, com a col·lectiu, vam ser els que penjàrem la #senyerainfinita. Després els demés diaris corregiren la informació i, alguns publicaren el comunicat del col·lectiu #senyerainfinita aclarint els fets. Passat el temps ens va visitar al poble el GAV, ni més ni menys. Els xics i xiques, a mode de "pataleta", van penjar al castell una senyera amb la franja blava. L'ABC, va i els trau com a herois del poble, així com altres diaris d'àmbit comarcal o autonòmic. Quan aquest grup, violent, perillós, amb antecedents d'agressions i demés coses per l'estil, ve al poble ens trobem amb la sorpresa de que una regidora del Partit Popular estava amb ells, molt contenta la xica. Recordem que es tracta d'un grup violent, que si fos d'un altre territori estaria catalogat com a grup terrorista. Bo, segons de quina costat estigués. L'ABC tot això no ho diu, clar. 


Però anem a centrar-nos en l'última volta que aquest diari tan plural i tan... bo, l'ABC va parlar de nosaltres. Van treure una notícia de Compromís dient que vam ser els promotors del TT al tuiter de #ésPaísValencià. Terroristes! Per a justificar açò, trauen imatges de les samarretes i pins de "País Valencià, t'estime", que el BJ ven, regala i lluiex sense vergonya. Perquè estimem el nostre país. Tot açò ho conten indignats, perquè Compromís utilitza aquesta campanya després de que el PP es pronunciara, de nou, contra el nom amb que anomena molta gent el nostre territori: País Valencià. Però, el diari del que estem parlant posava que el BJ som el col·lectiu pel qual actua el BLOC de manera més radical posant d'exemple, de nou equivocat, la penjada de la #senyerainfinita a Almenara.

En un ple, de no fa massa, un d'aquests en els que els regidors populars s'alcen indignats i se'n van, un regidor se'n va anar molt emprenyat perquè va escoltar el nom de País Valencià. Pareixia que li agafava alguna cosa mala. "és Comunitat, no País!!!!". Un abanderat de la tolerància. Però res ens pot sorprendre ja d'aquest tipus de regidors, inútils, que hi tenim.

Des d'ací, advertim que anem a intentar llançar la campanya de "País Valencià, t'estime" al poble junt a la de "Almenara, t'estime". Ho advertim per a que no li agafe a ningú cap cosa mala al veure el nom del nostre poble al costat del de País Valencià. No seria cap sorpresa després de veure com molts dels regidors que anomenàvem anteriorment, per no dir tots, s'emprenyaven al veure la senyera oficial del nostre poble ondejant al castell. 

#RescatemPersones  #Almenaratestime

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada