8 de maig 2012

Esquerra?

Està bé dir que ets d'esquerres i fer privatitzacions? està bé dir que ets d'esquerres i destrossar una muntanya, i fins i tot dues? està bé dir que ets d'esquerres i fer concertacions com les que fa la dreta? està bé dir que ets d'esquerres i intentar anul·lar o vetar als demés partits de l'esquerra? es pot no ser ni d'esquerres ni de dretes?

Són algunes de les preguntes que rondegen pel meu cap, s'ha posat en marxa la neurona preguntona, sobre si som d'esquerres, extremistes o què som i que són. El govern socialista del meu poble seguidament s'ompli la boca parlant de que són la salvació al (mal)govern popular del País Valencià, de què són el partit humil, de que ells no privatitzen i de que ells defenen coses tant importants com el nostre castell o la marjal i la platja. El PSOE del meu poble s'ompli la voca de que ells no concerten col·legis, que el PP té tota la culpa; com ja vam dir en un ple el número d'escoles concertades ha pujat gràcies a les concertacions d'uns i d'altres, ara no vingueu als plens amb extractes dels nostres escrits fent-los vostres. Gràcies. Últimament, amb l'aparició de Ximo Puig al PSPV aquest mateix partit començava a vetar al nostre, ja que veuen com Compromís puja i fa l'oposició que ells no han fet ni fan. 


El govern socialista del meu poble, el mateix d'abans, ha privatitzat l'aigua de tots junt al suport del PP, clar. El govern socialista del meu poble ha posat un polígon industrial a la falda de la muntanya del castell, completament oblidada, i ha posat un mur de ciment a la costa del poble. El govern del meu poble ha destrossat, venut i tancat Montalmenara, muntanya emblemàtica d'Almenara, per a fer PAI. El govern del meu poble copia escrits del Sindicat d'Estudiant d'Almenara i del BJA-Compromís per a emportar-se aplaudiments en els plens. El PSOE del meu poble ha tingut una reunió amb el Bloc-Compromís i els joves del col·lectiu on ens van dir que deuríem arrimar el muscle i ens digueren que seria bo que anarem junts contra les polítiques de la dreta mentre el seu nou líder, al que ells han donat suport, ens vetava a les Corts Valencianes. 

Per tant, la resposta a totes les preguntes,menys a la última, que hem fet al principi és NO! la última pregunta penseu-la vosaltres, en els pròxims dies donarem la nostra opinió. 


esquerra+nacionalista valenciana+verda=Compromís


2 comentaris: