15 d’abr. 2012

SEMPRE HAN HAGUT CLASSES I CLASSES.

Sempre que arribe a casa d'un ple ens pregunten que com ha estat i jo conte tot el que s'ha parlat però m'he adonat que sempre que torne a casa els acabe contant o bé que la portaveu del grup popular parla massa per a no dir res la majoria de vegades o bé per a dir-li que el comportament de l'alcalde deixa molt que desitjar.

Als plens veiem habitualment episodis pareguts. Si algú del públic, que no es del seu agrado i partit, li fa alguna pregunta, que per a això està el últim punt del ple "precs i preguntes", i no li agrada massa respon en males maneres i amb uns aires de prepotència més característics d'altres formacions polítiques. A nosaltres ja fa temps que ens ignoren, s'havem adonat, però això és senyal de que el que diem els molesta perquè són veritats. Alguns, el PSOE també, confundeixen el terme de majoria absoluta amb el d'absolutisme i pretenen que ens queixem i no critiquem, però ho tenen cruc perquè estem despertant i cada volta serà més difícil callar-nos. 



Dit això, ahir assistirem a un nou episodi de prepotència i pujada de aires del Molt Honorable alcalde d'Almenara. Un veí va posar al seu mur del feisbuc una queixa i En Vicent Gil Olmedo li va respondre. Però no li va respondre en bones maneres. Durant la resposta va mantindre un to pujat d'aires per part de l'alcalde i acabava en un "donde las dan las toman". No sabem ben bé el que voldria dir, però ho va dir. I es que una volta més, com en el plens, l'alcalde posa la pota i es guanya una pluja de crítiques. També va amollar una paraulota, "arrieros", que no ens agrada gens per a dirigir-se a un veí del poble. També va fer referència al PP, que ningú li va donar vela en aquest enterro, bo si, ell..


Ja finalitzant, creem que no són modes correctes de tota una institució del poble respndre així, ja no a un rival polític, sinó a un veí del poble que intentava fer una queixa públicament. I es que blocjovites, sempre han hagut classes i classes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada