25 d’abr. 2012

Parlem d'impostos, amnistia fiscal i pressupostos.



Hui escric una entrada menys bonica que la de ahir. Hui toquen els pressupostos que tots estem odiant, i que tant anem a notar en les nostres butxaques. Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés, ha presentat una esmena contra els pressupostos. Ací teniu el text íntegre de l’esmena a la totalitat als pressupostos generals de 2012 que ha registrat el nostre diputat Joan Baldoví.



Entre els motius que presenta Compromís per a rebutjar els primers pressupostos de Rajoy, es troba la sospita de que no es compliran, com no s’estan complint les promeses electorals de no augmentar els impostos, el repagament sanitari, l’amnistia fiscal als més rics i poderosos i altres mesures conegudes per totes i tots. Per tant, els pressupostos de 2012 poden estar faltant a la veritat en el parlament i també a la Unió Europea.

Les retallades en els pressupostos públics per a l’any 2012 portaran un clar deteriorament de les condicions de vida dels ciutadans i ciutadanes i, com no, dels serveis públics i les prestacions socials. També serà greu que els comptes presentants no serviran per a reactivar l’economia al conjunt de l’estat perquè es contraurà com a mínim un 1% i, a més a més, la desocupació arribarà a nivells de 5.600.000 persones. Tot açò fa qüestionar per què presenta l’executiu de Rajoy estos pressupostos.

Tenim poc de temps per a intervindre perquè estem en un grup nombrós, el grup mixte, gràcies al govern i altres grups, que considerem, de dretes. Però amb poc de temps per a intervindre estem fent-ho bé i encara que ni tant sols ens traguen a la nostra televisió autonòmica, Canal 9, farem que s'escolten les nostres veus arreu del món. Som més dels que diuen que som, hem de seguir fent força i hem d'acomplir el nostre compromís amb la nostre gent, els valencians i valencianes, i com no, els almenarencs i almenarenques. Suma't.

DESPERTEM AMB COMPROMÍS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada