26 d’abr. 2012

INDIGNATS!

Es veritat, estem indignats. Farà un any un un pardal il·luminat dels que tenim al poble, en són prou, ens dia que no podíem ser d'un partit polític i estar indignats, perquè no? estem indignats amb aquells que han furtat i s'han aprofitat dels valencians i valencianes.

També hi ha que ens va recriminar que no anàvem als plens, mentien, però ara que hi anem més gent no ens diuen res. Estem indignats de debò. Amb els polític professionals que utilitzen la mentida i la demagògia per a aprofitar-se dels ciutadans, a Almenara també. 

Som un col·lectiu jove que compartim les idees d'un partit polític, BLOC-Compromís, i estem indignats amb aquells que han estat anys en l'oposició valenciana, còmodes, i no han dit res mai, mai! i ara intenten vetar al grups xicotets per por a ser superats. Això és el que els importa a ells: figurar.




Estem indignats amb aquells que ens han dit sempre que eren d'esquerres i venen l'aigua a una empresa privada. Estem indignats amb aquells que ens planten un mur d'edificis a la nostra costa, inhabitats i que destrueixen el nostre paisatge. Estem indignats amb aquells que han desfet la falda de la muntanya del castell per a muntar una farinera i un polígon industrial desert on a més a més el dit del que mana compta molt per a aconseguir la feina. Estem indignats amb aquells que en lloc de preocupar-se pel seu poble es preocupen pel seu partit polític, no oblideu que és la gent del poble la qui us vota i no els vostres dirigents. Treballeu per la vostra gent. Estem indignats amb un govern que encara i tot havent una forta crisi es gastarà més duros en bous que amb la festa popular, on tots gaudim i ens gastem menys diners. Estem indignats amb els que diuen ser simpatitzants del moviment 15M però després, estant en el govern, no han menejat un dit per a millorar les coses. Estem indignats amb els que no volen que mostrem el nostre descontent, nosaltres i tota la gent, públicament i volen retallar les nostres llibertats. Estem indignats amb els que diuen que el castellà està amenaçat pel valencià, no diguem bogeries. Estem indignats amb els que volen amagar la nostra història, el nostre nom, la nostra identitat. Estem indignats amb els que han deixat que els rics siguen cada dia més rics i els pobres cada dia més pobres. Estem indignats amb els que ens han conduit fins al forat on estem ara, i més indignats després de veure que ningú no assenyala cap responsable polític, ni d'uns ni d'altres.


Doncs, sí que ens podem indignar i, de fet, ho estem. Estem indignats! 
BJA-Compromís amb el moviment 15-M ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada