10 de febr. 2013

Un merder.

Després d'aquest paronet que ha patit el nostre bloc tornem amb moltes coses que contar, potser massa. No penseu que han passat moltes coses en poc de temps? De veritat de la bona, no us entren ganes de fotre-los a tots una patada al cul i fer valdre el poder popular, la veu del poble i acabar amb els lladres que van entrar per Almansa fa més de 300 anys i encara no se n'han anat?

No podem tancar els ulls davant un cas de corrupció tan greu com el que tenim en front ara, en aquests moments. Som la broma de tot el món, però el millor de tot és que si a l'Estat espanyol apareix un brot de possible corrupció... al País Valencià el superem amb diferència. És impressionant com de cínics poden arribar a ser tant els que ens governen a l'Estat espanyol, al País Valencià o al nostre poble: Almenara. També és cínic intentar justificar la corrupció interna d'un partit com és el cas d'UPyD. A més, aquest partit tan mediàtic s'atreveix a parlar de corrupció quan ells mateixos estan presumptament immersos en el propi cas dels SOBRES del PP. A més de les darreres notícies que han eixit en relació a un possible cas de corrupció interna a UPyD, com no, a València.

El PP d'Almenara no s'ha pronunciat pel cas "Bárcenas", no ha donat explicacions a la gent del poble i el PSOE no ha obert molt la boca al respecte. Qui sap perquè, nosaltres no ho sabem però volem saber què passa i així ho vol saber la nostra gent. Perquè, què vol dir això de que el nostre alcalde estiga entre els 5 alcaldes que no han acomplit una promesa feta en relació al seu sou? És una vergonya, estem farts, com deia Ada Colau són uns criminals. Han sigut còmplices dels bancs durant anys, s'han omplit les butxaques a costa de les persones i ara volen ser "los salvadores del pueblo". Prou d'estafes a les persones! 

Almenara ja ha patit prou palmadetes en l'esquena, ja tenim prou promeses incomplides, ja tenim prou cinisme en les nostres vides. Ja no volem més lladres, ja no volem més mirades falses, ja no volem més bipartidisme. Almenara crida per a aturar un equip de govern més preocupat en competir amb la nefasta oposició, la qual cosa provoca un nefast govern local. Un Ajuntament convertit en un merder.

És l'hora del poble, seguim endavant i guanyarem.

"Lluitar, crear, construir poder popular"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada