5 de jul. 2012

No és viable?

II PART


Vull tornar a parlar del panorama esportiu al poble. I posarem unes declaracions del secretari local d'aquest mateix col·lectiu; "l'encarregat de coordinar l'esport al poble ha estat en este cas, i algun altre més, fora de joc".

Segons ens han informat sabem que el regidor d'esports del poble va fer molta feina per a poder mantindre l'equip femení però finalment algú, il·luminat, ho va etiquetar de "NO ÉS VIABLE". També, segons havem pogut saber tot comença quan algunes jugadores no han pagat la quota de l'any per a poder jugar al futbol, però us pareix suficient raó? a nosaltres no. S'expliquem. En aquests temps, on els grans partits i els grans bancs ens han clavat en un forat important, és normal que totes no puguen fer front al pagament en un moment determinat però sí que ho puguen fer a final de temporada, o en un altre moment. Tot i això, les obres al camp continuen avant segons havem pogut saber mentre les nostres futbolistes han hagut d'anar-se'n a Faura a jugar a l'esport que elles estimen. Això sí que és viable?


Nosaltres apostem més per les persones, i si haguérem d'haver estat un any més amb l'estat defectuós del camp de futbol s'està un any més però no fem anar fora a les nostres xiques per a jugar a l'esport que elles volen. Total, els pilotaris duen anys i panys amb un carrer en pèssimes condicions i ningú diu res. Ens hagués agradat molt tindre molta més informació per a 
poder contar-vos-ho tot fil per randa, però no és així i la informació que tenim ens ve amb comptagotes, com ens arriba us la contem. Havem pogut saber, per part de les futbolistes, que la única raó que el coordinador d'esports va donar en les primeres reunions va ser "no és viable". Tornem a afirmar que el coordinador d'esports local ha estat fora de joc i no ha complit com cal la seua tasca, sinó a hores d'ara Almenara tindria un equip femení de futbol. 


Nosaltres continuem creient en la igualtat en l'esport local, volem que aquesta aparent utopia algun dia arribe. Ens dona igual de la mà de quin partit polític, només desitgem que arribe i quan abans millor. Per a finalitzar només ens queda desitjar la millor de les sorts a les futbolistes que abans jugaven a l'equip de futbol femení d'Almenara en la seua nova etapa. Esperem que s'ho passen en gran pegant patades a la pilota i que tornen el més prompte possible a LA CORONA.

Compromís amb l'esport femení ;)
Rescatem l'Almenara Femení!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada