5 de maig 2012

Converses polítiques, veritats i... fem debat?

Probablement us esperàveu una entrada on donarem la nostra visió del ple d'ahir, però ens va parèixer tant inútil i aborrit.. amb tantes tonteries i tants comentaris fora de lloc per la gent del públic que no anem a malbaratar el nostre temps amb ells.

Hui tenim una entrada on mostrem un resum d'una conversa entre un socialista i un blocjovita, una conversa sobre el ple de ahir. Ha estat més interessant i amb més conclusions.

La conversa ha començat amb la persona socialista dient que tal volta l'ajuntament té a massa gent treballant per a ell i ha sigut quan m'he sorprés i he pensat que la conversa podria ser interessant, però quan he començat a dir evidències sobre aquest problema, evident, que existeix a l'ajuntament s'ha posat a la defensiva i s'havem desviat del tema. Parlant dels suposats enxufes li he posat un exemple:

Fa uns mesos una persona amiga amb estudis de magisteri i altres títols més va preguntar pel feisbuc de l'ajuntament que quins requisits fan falta per a treballar en el Casal Jove. Segueix esperant la resposta, bo no. La resposta va ser abans de posar aquest comentari al mur de l'ajuntament, quan va presentar-se per aquest lloc de treball i li'l van negar per raons desconegudes. O no tant desconegudes...

També tocarem el tema del nombrós número de gent que hi ha treballant en la nau espacial que tenim com a ajuntament i tots dos ho criticarem al principi però, com era d'esperar, va acabar tirant-li la culpa als altres. Quan s'acostaven les nostres postures en contra del govern local i de la inútil oposició que hi ha al poble la conversa pareixia interessant, però quan me passava massa amb les crítiques al govern local tot saltava pels aires i ella feia com si no estiguera allí i em feia sentir com si parlara amb la paret.





En definitiva, havem pensat que tal volta seria interessant posar en marxa un debat on participarem tots els grups polítics del poble i on exposarem les nostres idees i possibles solucions als problemes que tenim al poble. També seria bonic que persones que no es dediquen a la vida política exposaren les seues queixes cap als polítics locals, de tots els grups. Penseu que s'atreviran els polítics locals a participar o què? Ho posem en marxa?




Compromís amb les persones!!
;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada