3 de maig 2012

Com vulgueu dir-ho vosaltres: hui hi ha ple.

 
Hui toca plenari, com sempre PP Vs PSOE i acabem sense aclarir res,o poques coses. Hui aparenta ser una sessió plenària curteta, això no vol dir que no serà interessant tenint en compte alguns dels últims temes que han eixit a la llum en el poble els últims dies.

PSOE: va a criticar la política de retalls, va a fer mítin, va a buscar aplaudiments del públic (ho té molt fàcil de moment), no va deixar res clar, o quasi res..

PP: va a defendre la seua política contra les persones, va a fer-se l'enèsim embolic parlant pegant-li voltes a tot i sense deixar res clar, i poca cosa més...

Els dos es van a tirar coses en cara, doneu-ho per segur, i van a esquivar com siga les preguntes del rival polític, ja siga des del públic o entre ells mateix.

UPyD: va a fer preguntes en busca de protagonisme, no vol res més, l'alcalde o qui siga li respondrà, no deixarà res clar de nou, només que no volen que participem en la política del poble.

Compromís: Estarem entre el públic agafant apunts i traurem conclusions de tot el que es diga i si ho creem oportú ens reunirem amb l'Ajuntament de manera privada i tractarem els temes que a nosaltres ens pareguen importants. Com vam fer anteriorment penjarem ací la nostra reunió. 

Públic: està dividit en dues parts: PSOE i PP. Quedem al mig, quasi sempre, nosaltres i altres companys d'altres partits polítics. Segons qui parle hi ha aplaudiments forts o no, esbrineu qui s'emporta els aplaudiments?

Al finalitzar el ple o demà penjarem una entrada sobre el ple de hui, ja veurem que podem posar...

També s'hi parlarà dels festejos al poble, hem de dir que segons havem pogut saber el número de festejos taurins baixarà, poc però baixarà. Felicitem, doncs, a l'associació FABA per haver promogut aquesta iniciativa i haver aconseguit fer baixar els gastos en bous i fer pujar els gastos en festejos taurins que són més barats i més divertits, o no recordeu el GP Almenara i la xaranga matinera?? Gràcies FABA!!!!


COMPROMÍS, COMPROMÍS I MÉS COMPROMÍS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada