15 d’abr. 2012

Viatge a l'interior de Compromís x Almenara.

Anem a sincerar-se un poc, anem a viatjar un poc cap al nostre interior, descobrim alguns secrets de Bloc-Compromís x Almenara. 

Durant anys enrere el Bloc ha estat desaparegut fins a que arribaven dates d'eleccions locals o autonòmiques però amb l'entrada massiva de gent jove el Bloc ha començat a caminar i s'ha convertit en la vertadera alternativa al poble fent una política des de les persones cap a les persones i havem demostrat que sí que hi ha una altra manera de veure i fer la política. Hem de reconèixer i donar gràcies als nostres joves, no al col·lectiu, als joves del poble en general per parlar sobre nosaltres, per fer-nos protagonistes de les seues converses polítiques entre els amics, per criticar-nos quan se'ns ha de criticar i per estar al nostre costat. Amb l'entrada massiva de gent jove al grup s'ha unit la de gent, nova, més major com Carme San Onofre. Carme San Onofre s'ha posat al capdavant del Bloc-Compromís x Almenara amb unes ganes de treballar impressionants. Ens ha fet somiar amb el seu somriure permanent, i es que només l'havem vist trista una nit. Aquella nit de les eleccions municipals quan ens quedarem a punt de treure una regidora, Carme, per a l'ajuntament. Eixa mateixa nit va néixer el Bloc Jove-Compromís x Almenara. Va néixer de la il·lusió perduda aquella vesprada, de les ganes desgastades, de l'alegria convertida en tristesa, de les llàgrimes de tristesa convertides en llàgrimes d'alegria per la força que havia aconseguit el valencianisme a tot el País Valencià, de la il·lusió que ens transmeteren M.Oltra, E.Morera i tots els que han estat lluitant per el que ara tenim més a prop que mai, vam recuperar les ganes i la força aquella mateixa nit després d'anar a celebrar la victòria del nacionalisme valencià i després d'uns glopets de mistela. Aquella nit vam renéixer. Des d'aquella nit no havem parat de ser la pedreta en la sabata de molts dels que manen.

El col·lectiu es reuneix els divendres o dissabtes de vesprada i parlem de nombrosos temes d'actualitat, de nombroses propostes que tenim per al present i per al futur, del nostre funcionament intern, d'altres grups polítics del poble, del nostre futur, de com funcionarem més endavant, de com ens agradaria que es feren les coses al poble i inclús ens reunim amb representants de l'ajuntament per a informar-se del funcionament del nostre poble. Estem en moviment. Estem obrint els ulls a molta gent del poble, joves sobre tot, i estem aconseguint que a alguns membre se'ns anomene "futurs alcaldes del poble". El viatge al nostre interior és ben sencill: Robert Castelló és el nostre secretari local i conseller nacional del Bloc (no cobra per cap dels dos càrrecs) i Quique és el nostre secretari local del Bloc Jove Almenara i que en un futur pot convertir-se en secretari comarcal, res és segur encara. Darrere d'ells hi ha un equip de treball impressionant: Carme, Marga, Ainara (secretaria d'organització), German (secretari d'organització), Josep Ramón, Josep, Xavi (tresorer), Guillem, Paco, Manón, Helena, Marta, Ximo, Lledó, Javi i tots els que ens doneu el vostre suport dia a dia. 

En definitiva, ens apetia fer un bloc menys polític i que informara més sobre nosaltres. Som un grup jove amb ganes, il·lusió, coratge, compromís i molt, molt i perculeros. Ens agrada quan alguns ens mostren que ens pateixen, quan uns altres ens comenten allò de "collons xics, com remogueu la merda del poble", ens agrada quan se'ns diu "algun dia ens tocara pactar a Compromís i nosaltres per a governar" i ens agrada pensar que nosaltres sempre mantindrem la nostra identitat, aquella per la qual se'ns critica i se'ns vota. Com anècdota, i acabant, vull escriure el que hem va dir un conegut pel carrer: "tant de bo tots els polítics foren igual que ets tu, arribaràs lluny Quique". Esperem arribar molt lluny junts amb el nostre compromís. Som més dels que diuen que som!!

                           + Compromís +Coratge                                                               


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada