22 d’abr. 2012

RUTES TURÍSTIQUES UN POC DIFERENTS.

Estem contents. Com haureu pogut comprovar per les diverses xarxes socials els últims dies s'han organitzat unes rutes turístiques pels racons més destacats del nostre poble. Però no són unes rutes turístiques qualsevol, tenen un toc d'humor i de teatre que les fa especialment especials i molt divertides. 

Tenim previstos alguns projectes per a fomentar el turisme, conjuntament amb la gent promotora de la iniciativa, a la nostra població, ja que creem que no li havem tret, fins ara, profit als nostres monuments històrics com el castell. 

Aquestes rutes es continuaran fent durant tot l'any i vos animem a que hi participeu. Les pròximes rutes seran el dia 28 d'abril i 5 de maig als estanys, on durant la ruta turística se'ns conta una història o llegenda amb l'ajuda dels actors Josele i Marga que, com havem dit, li donen una certa peculiaritat a aquestes rutes diferents i divertides. El dia 12 de maig la ruta serà pel castell, on es visitaran els tres edificis històrics de la muntanya i on també faran la seua, extraordinària, actuació els dos actors per a contar-nos una història o llegenda, aquesta volta sobre el Castell.

Ethel, promotora d'aquesta iniciativa, ens ha demanat col·laboració en alguns actes i nosaltres els donarem el nostre ajut en tot el que puguem. Prompte esperem anar donant-vos notícies sobre el tema. 

compromís, en moviment ;)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada