10 d’abr. 2012

DESENXUFALS.COM

El partit popular ens porta, de nou, i sense cap tipus de vergonya una política caciquista col·locant als familiars i amics en bons llocs de treball. Molt bona idea en aquests temps on hi ha 5 milions d'aturats i és quasi impossible trobar feina.

L'ex-dona de Rodrigo Rato com a presidenta de Paradors, El germà d'Àlvaro Nadal en l'oficina econòmica del president, Cospedal va fer un intent que va fallar de col·locar al seu marit en Red Eléctrica i al seu germà en la Fundació Carolina. El cas és que el govern de Rajoy ha decidit crear llocs de treball començant a mirar-se a ells mateixos. Per a tindre treball, ara, hauràs de dur un cognom com cal... o no cal!



I encara hi ha més!!!!

Però ací, al País Valencià també passa això. A Almenra no ens salvem i és que ha sigut, més d'una volta, posat en entredit el sistema per a agafar gent empleada per a l'Ajuntament. Alguna vegada que altra s'ha preguntat, via Feisbuc, com accedir a càrrecs públics de l'ajuntament d'Almenara i no ha habut cap resposta al respecte. Ja estan col·locats? no ho sabem, només sabem que no hi ha resposta. Més d'una volta s'ha posat en dubte allò de què s'avisa a tothom quan hi ha places de treball al poble, seguim dubtant-ho. Amics i amigues no tanquem durant més temps els ulls i critiquem, no ens deixem que ens donen pel cul durant més de temps i critiquem, no mirem colors ni sigles tant sols critiquem.

+COMPROMÍS, +TRANSPARÈNCIA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada