5 d’abr. 2012

CULTURA I ESPORT, RETALLATS!

Ahir publicarem una entrevista amb l'ajuntament on parlàvem de retallades en el poble. Entre altres retallades tenim les d'esport i les de cultura, el tema de l'arxiu el deixem per a més avant quan parlem amb l'arxiver i coneixem la seua versió, i tenim alguna coseta a dir sobre aquest tema.

La pilota valenciana és cultura i esport a la vegada, hem d'entendre que es va a deixar més de banda encara aquest esport nostre? Segons havem pogut saber el darrer dia que l'equip de juvenils va anar a entrenar, equip que està segon classificat a 4 punts del primer, plovia i se li va negar poder entrenar al frontó cobert de dins del poliesportiu MUNICIPAL. Considerem que igual que es fa amb la pilota valenciana es fa amb altres esports, es marginen. En l'entrevista que tinguerem amb l'ajuntament se'ns va dir que hi haurà retalls en esport i cultura. Només volem i esperem que es retalle a tots per igual i si es així que les obres al camp de futbol, si es fan, siguin austeres i es tinga en compte altres esports i altres clubs de la localitat.

Segons havem pogut saber la colla Garramatxa de dolçaines i tabals d'Almenara, un colla que ha dut el nom de poble per tot el País Valencià i part d'Espanya, també ha notat les retallades. Se'ns va dir que serien retalls menuts i necessàris, per això nosaltres en un principi no les vam criticar, però els últims dies havem pogut saber que les retallades han sigut notables i importants. Suposem, que en totes les associacions s'haurà retallat d'aquest mode i ho critiquem perquè de cultura anem curtets, i ara damunt si no tenim ningú que s'encarregue de l'arxiu històric municipal, més encara!

Esperem poder contactar prompte amb l'arxiver, fins fa poc, del poble i anar informant-vos del tema. GRÀCIES.


SALUT, FORÇA I +COMPROMÍS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada