6 d’abr. 2012

DIVERSITAT AFECTIVOSEXUAL.

Com sabeu moltes persones a Compromís defensem la tolerància sexual. Ací us posem un exemple de com Fran Ferri, secretari general del Bloc Jove, ha estat i està en moviment contra aquelles persones que encara consideren l'homosexualitat com una malaltia o coses paregudes. Per totes aquelles persones que es senten discriminades o tenen por de no ser respectats i ser marginats per la seua condició sexual. Es de veres que actualment està més normalitzat gràcies a la televisió i altres coses, però ens queda molt per fer i nosaltres anem a defensar i a lluitar per aquesta igualtat que busquem des de fa molt de temps.



Ferri reclama a les administracions que prohibisquen la venda i distribució de llibres homòfobs
El diputat de Compromís en Les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha avançat hui que la seua formació presentarà tant en el Congrés dels diputats com en el parlament valencià iniciatives per a què les administracions vetllen per a què no es venguen i distribuisquen obres de caràcter homòfob.
Esta iniciativa de Compromís sorgeix arran de la polèmica suscitada per la venda en algunes llibreries i grans magatzems d’un llibre que tracta la homosexualitat com una malaltia i planteja un mètode de sanament.
El diputat de Compromís, Fran Ferri, defén al Ple de Les Corts una iniciativa per reclamar al PP la retirada del recurs al Tribunal Constituciona contra el matrimoni homosexual. Els vots en contra del PP tomben la proposició de Compromís.

Vídeo relacionat

Llums tènues

Hem de dir que moltes persones, que no són del nostre col·lectiu ni partit, ens han mostrat el seu suport i els ho agraïm. Ens sembla molt desagradable que encara hi haja gent que pense que l'homosexualitat és una malaltia i que encara hajam d'escoltar històries de gent que te por a ser rebutjada per la societat o per la seua pròpia família. 

LLUITEM PER A CONSTRUIR UN FUTUR
 MÉS LLIURE, MÉS DIGNE I AMB 
+COMPROMÍS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada