7 d’ag. 2011

GRAND PRIX FABA!!!!

A LES FABA HI HAURÀ UN GRAND PRIX!!!!



Per primera vegada en les feste d'Almenara, la recent associació F.A.B.A. ( Festes Alternatives als Bous d'Almenara) s'ha proposat fer alguna cosa diferent per a aquestes Festes Patronals d'Almenara 2011.

Consistirà en un Grand Prix a la Plaça de la Dona, el divendres 30 de Setembre, per la vesprada. Constarà de 10 proves on els grups organitzats per penyes majors de 18 anys (a partir de la quinta del 93 inclosa = els quintos) acabaràn xopats de cap a peus i alguns amb algún litre d'alcohol a dins del cos.

LA INSCRIPCIÓ DURARÀ DES DE HUI FINS EL DIMARTS 27 DE SEPTEMBRE. ES FARÀ AL CAU (LA TASKA). SERÀ PER PENYES AMB L'INSIGNIFICANT PREU DE 10€ PER PENYA.

PROVES:

-XOPÀ AMB VI(15'). Per anar calentant l'ambient.
-MINIGINCANA AMB RELLEUS: Carrera de sacs, estirar la corda(soga) i carrera amb els ulls tancats(amb guia).
-LES ESPONGES(10'): hi ha tantes safes com grups, cada safa estarà plena d'aigua i amb una esponja a l'interior. Les penyes han de fer una cua i passar-se l'esponja fins buidar-la en una altra safa buida a l'altre extrem de la cua. La safa amb més aigua guanya, i els perdedors tornen a banyar-se.
-PEDRA ESBARAORA: carrera per sobre d'un plastic llarg amb sabó i oli, hi ha sorpresa a la meta.
-ROBA BANYADA(15'): a poalades xopar-se i escorrer la soba en un poal. Qui més aigua replegue, s'emporta més punts.
-MONEDES ENFARINADES(5'): hi ha una safa amb aigua i farina on el concursant haurà de posar el cap i amb la boca rescatar les monedes q hi ha a dintre de la safa.
-PAELLA DE DINERS(5'): hi ha un paelló engrassat amb monedes apegades. El concursant haurà de aconseguir-les amb la boca.
CARRERA BABALÀ(15'): el concursant haurà de correr amb una cullera a la boca i sobre aquesta durà un ou, les mans aniran lligades a l'esquena. Qui arribe abans amb l'ou, guanya els punts.
CARRETILLA A CEGUES(10'): de dos en dos, els conductor amb els ulls tapats i l'altre destabats l'haurà de guiar fins la meta.
DONUTS SENSE MANS I AMB CRONO:(10') qui es menjarà els 4 donuts amb nata més ràpid sense mans????
CERVESA RÀPIDA(15'): qui beurà més ràpid la litroneta?

FÍ DEL G.P. ALMENARA 2011
Entrega de premis i a sopar!!

Ànim ;D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada