2 d’abr. 2012

Xicotetes notícies amb compromís!

Com haveu pogut comprovar els últims dies el nom a les nostres xarxes socials ha canviat o s'ha modificat posant-li una paraula que defineix com som i que som: COMPROMÍS.


Al darrer ple ordinari.
Molts, suposem, que pensàveu allò de "estos només apareixen cada 4 anys" però molts s'haurien sorprès també amb la nostra entrada al darrer ple ORDINARI amb pancartes i amb un manifest, que l'Ajuntament ens va deixar llegir sense posar-nos cap problema. Gràcies. 
Demanarem opinió a tots els regidors del PP Almenara sobre les càrregues policials, perquè demanar-li-la només a la portaveu "se'ns faria un poc pesat com venia sent tot el ple". De tota manera ells van fer-se els sords i passaren olímpicament del nostre prec. Més tard digueren que no respongueren perquè els precs  i preguntes es fan a l'equip de govern, però uns minuts abans li respongueren a un altre xic d'un altre partit "de centre". I uns mesos arrere li respongueren a una dona, també del públic. 

REUNIÓ AMB L'AJUNTAMENT
Els últims dies havem tingut una reunió amb portaveus de l'ajuntament on parlarem de tras-castell, Montalmenara, retalls al poble i moltes coses més que penjarem durant aquesta setmana explicant-ho tot detalladament. Però la conclusió us la pengem ja i us l'expliquem ja. 

CONCLUSIÓ DE LA REUNIÓ AMB PSPV/PSCV
"anirem de la mà però cadascú pel seu camí i deixem les portes obertes a l'altre grup d'esquerres al poble (EUPV) si decideix entrar en aquesta unió", no vol dir que s'ajuntem i pactem com s'ha dit des d'altres partits que possiblement no saben ben bé que és una metàfora. Vol dir que anirem junts fent polítiques d'esquerres però que si s'hem de criticar ho farem i que sabem molt bé qui som: som COMPROMÍS, som BNV, som més dels que diuen que som!!!!

Salut i força!

Fem un País Valencià lliure i sobirà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada