27 d’abr. 2012

Pagueu, pagueu!




 Tinc un greu problema. No m'ixen els comptes, pregunte a tots i totes i ningú ha votat el PP, a tots els dona fàstic el PP... només un grup reduït de gent m'ha deixat clar que els vota, no res 3 o 4 persones. Xica, pues no m'explique jo com guanyen, sobre tot al País Valencià on ens han dut fins a un precipici i ara estem en caiguda lliure.


Teniem un president que ha dut al País Valencià a un precipici, i ens ha pegat l'espenta definitiva per a deixar-nos caure lliurement. Ara diuen que van a privatitzar la sanitat pública valenciana, imagineu-se com estem. El PP li posa preu a la nostra salut, cap a quin any estem retrocedint? en quina època van a parar la màquina del temps? Fins a quant hem d'aguantar?

Després ens diran que no podem convocar manifestacions per internet, serem terroristes, que no podrem eixir al carrer quan vulgam, com volen fer amb el 15M... Nosaltres, mentre els grans de l'oposició es callaven, ho anunciàvem. Venim advertint d'açò des de fa molts anys i ha arribat el moment, ha arribat el moment de posar-li preu a la sanitat valenciana. I només és el principi.

Ens diran que és necessàri fer-ho per a recuperar la normalitat econòmica al País Valencià. També és necessàri viure, no? i aprendre? vergonya, cavallers. vergonya! Però ells no tenen vergonya, segueixen muntant-se en Ferraris i saludant als valencians i valencianes, als mateixos que roben, i la nostra televisió pública ens ho traurà orgullosos dels nostres (mal)governants. Clar, però ells són decorosos.
Havem estat malbartant quan teníem, s'ha fet una gestió pèsima i mentre uns callaven i deixaven que els que (mal)governaven anaren fent. I ens estaven amagant trames com Gürtel, on Camps ha eixit "no culpable", Emarsa, ONG's... i es segueix complint allò que deia Mònica Oltra fa uns dies, molt decorossament, "yo mango, tu mangas, ella(Rita) manga..." 

Ojo! però tenim una ciutat de les Arts i les Ciències per a mostrar el poderio que tenim. Tenim un edifici sense cap utilitat en el port, ja sabeu el somni americà, i tenim un aeroport sense cap avió, és per a les persones, maquetes de torres d'un arquitecte que té una estima especial pels valencians,  i una Ciutat de la Llum... uns anaven fent i altres callaven. Aleshores, ningú té més culpa que ningú, són tots dos iguals de pèsims. 


Nosaltres anem a seguir manifestant-nos, anem a seguir cridant fins que no ens quede veu, anem a seguir sense ser decorosos, anem a seguir obrint els ulls a la nostra gent, anem a seguir lluitant pel present i pel futur dels valencians i valencianes, anem a seguir.


compromís x la sanitat, l'educació i els serveis públics ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada