25 de gen. 2012

ESCOLA PÚBLICA I DE QUALITAT

Avans només podien estudiar els que gaudien de temps lliure, no fa molt eh, l'escola pública pagada per l'estat donava l'oportunitat d'estudiar als qui fins al moment no podia. L'educació concertada, molt listos ells, són privats per a decidir sobre el seu funcionament però reben subvenció de l'estat!!!!!! i han augmentat en els últims anys. L'educació pública ha estat sempre per damunt, fins a aquestos anys que els percentatges s'estan inverrtint gràcies a les concertacions del PSOE I PP, ací no se salva ni déu... que pensaveu, que sí?

Qué podem pensar d'uns tipos que estan acabant amb l'educació d'uns joves que som el futur d'aquest País? Doncs podem pensar que els importem una MERDA a eixos que ara estan més preocupats per refer el seu Partit o als altres que a hores d'ara esperen el veredicte d'un es president corrupte, diguen el que diguen, i tot un partit posat en mil i una trames de corrupció. Tampoc no volen acabar amb l'educació pública! la mantindran per a aquelles persones desfavorides econòmicament (imigrants, pobres, etc) i així dividint/segregant l'educació.





Els molesta veure com hi ha joves que PENSEN I CRÍTIQUEN...


No podem fer molt més que cridar, i fer soroll... molt de soroll per a que s'escolte als joves del País Valencià arreu del món. I encara ens queda una arma secreta... ESTUDIAR RIGUROSSAMENT I CONSTANTMENT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada